Jo Sverre og Kenneth Norum til Primstaven

Mandag 1. oktober får Primstaven besøk av Jo Sverre og Kenneth Norum. Dette kan bli en knall kveld for alle musikkinteresserte – og kanskje spesielt for unge som bærer på en låtskriver-drøm.

INTERNT MØTE: Kenneth Norum (bildet) og Jo Sverre starter sin Norgesturnè på Primstaven 1. oktober. Der møter de publikum i en intim setting, og med hver sin akustiske gitar serverer de oss låtene som de ble laget. (Pressefoto)  Foto: Privat

Nyheter

– Jo Sverre Og Kenneth Norum skal ut på Norgesturnè, og Inderøy blir første stopp. De representerer den nye generasjonen låtskrivere og vil denne kvelden ta dere inn i låtskriverens univers. Vi møter artistene i en intim setting, hvor alt er nedstrippet, og vi har fokus på låten. Utstyrt med hver sin akustiske gitar, serverer de oss låten som den ble laget. Men aller først vil de fortelle oss litt om låtskriving, og Jo Sverre og Kenneth har en del de skal ha sagt om det emnet, sier Sigrid Frøseth på Primstaven.

Adresseavisens musikkstipend

Jo Sverre (27) kommer fra Rindal i Møre & Romsdal, og synger pop på rindalsdialekt. Han ga ut sitt debutalbum, ”E”, til gode kritikker 10. november, og er med låter som ”Ka Om”, ”Nå Ækte” og ”Ostoppele” blant de mest spilte artistene på norsk radio det siste halvannet året. Etter å ha blitt booket til Rikskonsertene, by:Larm, Trondheim Calling, Pstereo og OverOslo er han godt i gang med å etablere seg som en av landets mest lovende artister. Jo Sverre innledet 2018 med å få "Adresseavisens musikkstipend", og slapp nylig den livsbejaende singelen "Det begynna no".