Høstens store boknyhet

Om to uker slippes første bind av «Bygd i bevegelse - Inderøys historie» som omhandler tidsepoken fra år 1800–1935. En stor jobb er lagt ned, både av forfatter Astrid Wale og gode medspillere.

BOKNYHET: Leder for bygdeboknemnda Morten Olsen Haugen og forfatter Astrid Wale er spent på mottakelsen av den nye bygdeboka «Bygd i bevegelse – Inderøys historie» bind 1, som lanseres 23. oktober.  Foto: Nina Fossum

Nyheter

Dette er det første av to bind i allmennhistoriedelen av bygdebokverket i Inderøy. Bøkene skildrer Inderøys historie fra 1800 til nåtid. Arbeidet styres av Bygdeboknemnda som er oppnevnt av Inderøy Museums- og Historielag og Mosvik Museums- og Historielag. Bokprosjektet er betalt av Inderøy kommune og de to historielaga. Nord Universitet er prosjektansvarlig, med Astrid Wale som forfatter.