Medvind for Extra Inderøy

Coops lavpriskjede Extra har aldri hatt flere fornøyde kunder, vokser mest i markedet og er nylig kåret til Norges billigste dagligvarekjede av VGs matbørs.

JUBLER: Butikksjef hos Coop Extra Inderøy, Øystein Aune, jubler over tidenes høyeste kundetilfredshet. (Arkivfoto)  Foto: Stig Leinan

Nyheter

Det går fram av ei pressemelding fra Coop. Her kan en også lese at det er god stemning på Extra Inderøy om dagen. Aldri før har nemlig tilbakemeldingene fra kundene vært bedre, og da VG nylig kåret landets billigste dagligvarekjede gikk Extra helt til topps.

Viktigst med fornøyde kunder

– Det viktigste for oss er at kundene, som også eier oss, er fornøyde og kommer tilbake til butikken. Derfor jubler vi over at kundetilfredsheten aldri har vært høyere, samtidig som det forplikter oss til å fortsatt levere, sier Øystein Aune, butikksjef hos Extra Inderøy ifølge pressemeldingen.

Da analyseselskapet Nielsen i begynnelsen av oktober offentliggjorde utviklingen i markedsandeler i dagligvaremarkedet, kom Extra best ut med en økning på 0,5 prosentpoeng til 13 prosent markedsandel så langt i år.

Fortsatt lillebror

– Vi er fortsatt lillebroren i bransjen, men med den farten vi har nå kommer Extra til å bli vekstvinner for hele 2018. Det er takket være våre flotte kunder og ekstremt dyktige ansatte, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

411 butikker

I de løpende målingene av Extra-kundenes tilfredshet, er det i desember, mai, august og september kundene har vært aller mest fornøyd med sin butikk.

– Vi får de aller best tilbakemeldingene når det er mest hektisk og høyest trykk i butikk. Det gjør meg utrolig stolt og viser hvilken enorm innsats våre ansatte legger ned for å skape gode handleopplevelser, sier Skei.

Extra-kjeden har totalt 411 butikker over hele Norge og passerte nylig en omsetning hittil i år på 17 milliarder kroner. I løpet av året vil antallet butikker nå 430.