Fullt hus på motevisning

Sandvollan sanitetslag arrangerte sin andre motevisning forrige onsdag, og den ble så godt mottatt at det spørs om de må gjøre det til en tradisjon.

SPORTY: Fra v. Sander, Jakob, Ingeborg og Tone viste høstens og vinterens kolleksjon av sporty fritidsklær fra Malmo Sport.  Foto: Nina Fossum

Nyheter

Det var Vårtun Blomster på Steinkjer som trakk i trådene for å skaffe butikker som ville vise klær, og det resulterte i god bredde. Malmo Sport viste høstens kolleksjon i sporty fritidsklær, Form & Farge og Høyer viste antrekk for både hverdag og fest, og Husfliden viste mye fint i ull og skinn med mer. Husby Optikk stilte med en stor kolleksjon av det nyeste innen briller som modellene viste sammen med klærne.

Høstens trender

Trendene for høst og vinter viser at det er mye dyreprint og annen print på klærne, men ensfarget er også en sikker vinner. Det er mye høstfarger akkurat nå, men alt er lov. For kvinner preges motebildet av sett i form av matchende bukser og jakke eller topp. Modellene tok seg god tid, og etter å ha vist seg på scenen gikk de en runde gjennom hele salen så publikum fikk se og kjenne på klærne om de ønsket det. I pausen underholdt Kristin Skevik med fin sang, og folk koste seg med kaffe og god kveldsmat. Oriflame stilte også med en stor stand der de viste det brede utvalget innen hudpleie og sminke. Vårtun Blomster hadde virkelig pyntet salen til fest, og de donerte også en god del blomster til utlodningen.