– Ta time out

Øyvind Lilleby fra Kjerknesvågen er krystallklar i sin tale. Han vil at politikerne skal ta seg en pause før de vedtar framtidas oppvekststruktur.

TIME OUT: Øyvind Lilleby ber lokalpolitikerne ta time out før de vedtar oppvekststrukturen. (Arkivfoto)  Foto: Stig Leinan

Nyheter

Han innrømmer at han har latt seg forbause og forundre over hvordan saken så langt er blitt turnert av kommuneadministrasjon og av lokalpolitikerne.

Et ikke-utredet alternativ

– Det er ikke til å tro at et forslag som ble enstemmig forkastet som ubrukelig for få måneder siden og som ikke var et av alternativene som rådmannen skulle utrede, nå er blitt aller «hottest». I forslaget, som budbæres av Inderøy Ap foreslås det å bevare Mosvikskolen mens skolene på Utøy og Lyngstad skal legges ned. Om jeg forstår det rett, så ligger det an til at et alternativ som ikke er blitt utredet kan bli valgt. Hvor galt kan det bli? Her må noen ta time out før de vedtar noe som de ikke har tilstrekkelig kjennskap til, krever han.