Oppfordrer kundene til å hente pakkene

Førjulstida er en travel periode for Post i Butikk. Derfor oppfordres kund-ene til å hente pakkene sine.

OPPFORDRING: – Vi vil gjerne få oppfordre kundene våre om å hente pakkene så snart man får hentelapp eller melding på mobilen om at pakken er ankommet butikken, sier butikksjef Øystein Aune ved Extra Inderøy. (Arkivfoto: Lena Johnsen) 

Nyheter

Nordmenn handler stadig mer i nettbutikker, og ifølge Statistisk sentralbyrå vokser netthandelen med 15 prosent i året. Dette merkes godt av de ansatte ved Extra Inderøy framgår det av ei pressemelding fra Coop.

Black Friday

– Vi nærmer oss årets desidert mest travle uker i posten, og står klare til å hjelpe kundene våre med å sende og levere ut brev og pakker, sier butikksjef Øystein Aune ved Extra Inderøy.

Black Friday og Black Week er høysesong for netthandel, med Black Friday den 23. november som den største netthandelsdagen.

– De fleste norske nettbutikker har i snitt cirka fire til seks virkedager på utlevering til kunde, og vi forventer stort trykk mot slutten av neste uke. Det fyller seg fort opp i hyllene, og vi merker godt endring fra år til år at folk handler stadig mer på internett, sier Aune i pressemeldingen.

30 prosent økning

I Coops butikker med Post i Butikk og PostNord regner man med at det i perioden fra Black Friday og fram mot jul vil bli levert ut 2,4 millioner pakker. Dette er en økning i pakkevolum på hele 30 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

– Vi vil gjerne få oppfordre kundene våre om å hente pakkene så snart man får hentelapp eller melding på mobilen om at pakken er ankommet butikken. Når pakkene hentes raskt, får vi bedre plass i hyllene. Da blir det lettere for oss å finne fram blant pakkene og vi kan gi bedre og mer effektiv service i juletrafikken som snart står for tur, sier Aune ifølge pressemeldingen.

Gode tips til deg som skal hente eller sende brev og pakker:

• Hent pakken så fort som mulig.

• Ha hentelapp eller hentekode klar når det er din tur.

• Husk legitimasjon om du skal hente en pakke som krever det.

• Ha pakkene klare dersom du skal sende. Kjøp gjerne adressekort på nett. Husk riktig adresse og å bruke god emballasje.

• Unngå rushtidene om morgenen og på ettermiddagen om du kan det.

• Vær blid i køen. Det smitter på de andre og gjør ventetiden kortere.

(Kilde: Posten)