Overraskende, men veldig artig

Hovedkomiteen bak festforestillingen som innbrakte 156 000 kroner til barnekreftforeningen Trøndelag i april fikk søndag heder og ære som en av tre Gullsløyfehelter.

VELFORTJENT: Fra v. Elin Gangstad, Rannveig Klepp og Bård Eriksson var med i hovedkomiteen for Festspill i Inderøy som innbrakte 156 000 kroner til barnekreftforeningen Trøndelag. På søndag ble de utpekt som en av tre Gullsløyfehelter.  Foto: Nina Fossum

Nyheter

– Da vi fikk invitasjon til julelunsjen til barnekreftforeningen på Rica Hell sist søndag, så var det veldig overraskende, men samtidig ble vi veldig rørt, sier Rannveig Klepp, ildsjelen bak Festspill som ble arrangert i april til inntekt for nettopp barnekreftforeningen. Og da de i tillegg ble oppropt som en av tre gullsløyfehelter, så ble de enda mer overrasket.

– Ja, vi ble litt tatt på senga der. Vi trodde jo lunsjen var en takk til oss i komiteen, men i tillegg ble det altså diplom, gullsløyfer og blomster til alle mann, sier hun, og forteller at hovedkomiteen foruten henne har bestått av Bård Eriksson, Nina Værdal, Elin Gangstad, Kjetil Klepp, Mira Huseth og Bjørn Ystgård