Ble redningskorps i rekordfart

Drøyt tre år etter at Redningsselskapets avdeling RS Frivillig Land Indre Trondheimsfjord så dagens lys har de blitt redningskorps. Det er den kjappeste utrullingen av et korps i selskapets historie.

EN MILEPØL: Tirsdag kveld ble redningskorpset RSRK Levanger høytidelig stiftet, og det har gått i rekordfart. Fra v. regionleder Bertil Holen, Christoffer Strand, Emil Næss og leder Geir Ove Malvik fra RK Levanger, ordfører Robert Svarva. 

Nyheter

Tirsdag kveld var det stiftelsesmøte av det som nå heter RSRK Levanger. Foruten medlemmer stilte ordfører og folk fra politi og brannvesen opp. Ordfører Robert Svarva lånte til og med ut ordførerklubba i anledning den høytidelige stiftelsen. Møtet foregikk i den nye basen til redningskorpset, Sjøbadet på Levanger. Der er gamle Inderøy videregående skole reist på nytt, og utgjør et flott klubbhus for redningskorps og småbåtforening.