Arrangerer kurs i beskjæring

Inderøy Hagelag inviterer alle hageinteresserte til møte med minikurs om stell og beskjæring av frukttrær på AKSET 12. februar.
Nyheter

Selv om gradestokken viser -10 og det er frisk bris med østavind, er det godt å tenke på hagestell og planlegging av nye prosjekt, noe Inderøy hagelag gjør. På møtet kommer Einar Skjetnemark fra Levanger og forteller om beskjæring av busker og trær. Han har lang fartstid og solid erfaring i faget. Skjetnemark driver firmaet «Mikkelhaug» på et lite småbruk ved Alstahaug kirke, der han driver profesjonelt med produksjon av epler og andre frukter til foredling. I dag har han cirka 4.000 epletrær, 500 solbærbusker og 300 rabarbraplanter på småbruket, og produktene hans er å få kjøpt i butikker rundt omkring. Selv om han driver profesjonelt har han mye å lære bort til dem som bare har ett eller to trær i en villahage. Han vil også fortelle om barneboka han ga ut sist høst. Den handler om epler og hagestell, og har tittelen «Filippa: reiser ut i verden».

Medlemmer går inn gratis. Det blir loddsalg og kaffeservering, og styret i hagelaget har følgende oppfordring; Ta med naboen og kom!