Shakespeare-fyrverkeri

I NY DRAKT: Forestillingen Shakespeare «Stor ståhei for ingen ting» er godt i rute, og elevene gleder seg til å presentere den rocka komedien i ny drakt.  Foto: Nina Fossum

Nyheter

Elevene er inne i den siste oppkjøringsuka, og de øver hver dag og helgene med. Enkelte av elevene er litt småforkjøla, noe som hører årstiden til, men som en ekte scenekunstner sier; «The show must go on». De overser snørr og vonde halser og står på.

Et godt samarbeid

– Vi er sikker på at dette blir en knallbra forestilling. Vi har kommet så langt at vi nå jobber med bakspill og litt pirk. Det er jo rene luksusen at vi har enda ei uke igjen til kost- og maskprøve, sier dramalærer og regissør Camilla Wolan fornøyd. Det er hun som holder i tømmene sammen med musikklærerne Roger Moen og Bjørn Bratsberg, samt danselærer Kine Kvarme Tørring.