Gå kurs og bli en aktivitetsvenn

I dag er det sju aktivitetsvenner i Inderøy kommune, men det trengs flere. Den 25. februar starter et kurs der man får den kompetansen man trenger.

GJENSIDIG GLEDE: Fra v. Anne Kjersti Bakstad fra Frivillig Inderøy, aktivitetsvennene Jorun Støre og Jarle Næss, og leder for arbeidsgruppa Lise M. Jentoftsen oppfordrer folk, og spesielt menn om å melde seg på kurs for å bli frivillig aktivitetsvenn. 

Nyheter

Det å være en aktivitetsvenn er et behov i kommunens demensomsorg. Det bekrefter Lise Margrethe Jentoftsen som er leder for arbeidsgruppa for aktivitetsvenner i kommunen. Hun er i tillegg leder for demensforeningen i Inderøy. Sammen med seg i gruppa har hun demenskoordinator i Inderøy kommune, Mari B. Hammer, Anne Kjersti Bakstad fra Frivillig Inderøy, May Kojan fra Lions Club Inderøy og Trine Berg Fines som frivillig.