Vårnytt og sosialt påfyll

Jostu inviterer til motevisning på e@ torsdag 11. april, og med seg på laget har de både Studio F og Zik Zaks. Kafeen byr på fristende småmat, og en verdensmester demonstrerer kaffe.

VÅRNYTT: Fra v. Anne Grete Lyngstad og Maren Brekkvassmo Myrvold inviterer til motevisning på e@ torsdag 11. april 

Nyheter

– Det blir tradisjonell motevisning som folk er vant til, med gratis inngang og innslag utenfra. Vi åpner dørene til e@ en time før visningen starter slik at folk får tid til å kjøpe seg litt kaffe og en matbit, sier Anne Grete Lyngstad, arbeidsleder på Jostu.

Samarbeid

Hun forteller at årets kolleksjon er klær fra King Louie og Cissi och Selma. Det er kvalitetsklær som holder seg vask etter vask, og det meste er økologisk.

– Vi har mest kjoler, men også en del skjørt og overdeler. Som vanlig er det mye farger og mønster, men vi har også noe ensfarget, forteller hun. Totalt sju modeller vil vise klærne.

– I år har vi både Studio F og Zik Zaks med på laget, og det er artig. Studio F vil ha fokus på «Speed style» med hårsmykker, og Zik Zaks vil legge vekt på å vise enkle håroppsett som kan brukes til selskap/bryllup, forteller Anne Grete.

Kaffedemonstrasjon og småmat

– Denne gang får vi dessuten besøk fra Øver-Bakken Økologiske Kaffebrenneri. De vil demonstrere kaffen sin, og fortelle litt om konseptet. Det gleder vi oss til, sier Anne Grete, og legger til at det ikke er hver dag en vaskeekte verdensmester i kaffekoking er på besøk.

– I kafeen vil vi selge tre ulike typer småmat. Det blir en liten rett med hjort fra Gjørv, en Bruschetta og en wraps med godt innhold, lover kokk Maren Brekkvassmo Myrvold. Med andre ord så kan folk velge om de vil ha kaffe og kaker, eller litt kosemat til kvelds.

– Vi håper å fylle kafeen, og vi ønsker folk hjertelig velkommen til årets første motevisning, sier damene.