«Rotlaus» til Båttreffet

Lørdag 6. juli spiller gruppa «Rotlaus» på båttreffet.

TIL BÅTTREFFET: Bandet Rotlaus spiller på båttreffet i Kjerknesvågen lørdag 6. juli. (Pressebilde) 

Nyheter

Det sier  Bjarne Martin Lyngstad. Han er sjef for lørdagsarrangementet og innrømmer at han og de andre som står bak synes det er topp å få bandet til Kjerknesvågen.

Populært band

- Det er kjempebra. Rotlaus er for tiden Norges mest populære band og velger og vraker i spilleoppdrag. Da er det skikkelig bra å få dem til Kjerknesvågen. Før gruppa går på scenen har bandet «Syvende far i huset» sørget for å sette folk i stemning. Kombinasjonen av de to bandene blir knall, sier Lyngstad.

Slitt på kveldstid

Han forteller at Båttreffet har slitt de siste årene med å få folk til å komme på kveldstid.

- På dagtid er besøket svært bra, mens publikum har sviktet på kveldstid. I fjor var det ikke noe kveldstilbud. Med satsing på gode band håper og tror vi at publikum igjen kommer til båttreffet også på kveldstid, sier han.

Over 30 år

Båttreffet i Kjerknesvågen er blitt arrangert i mer enn 30 år. Og i likhet med alle de andre båttreffene er det Kjerknesvågen kai- og båtforening og Nordøy Hornmusikklag som også står bak årets treff. Lyngstad vedgår at arrangørene håper å kunne tilby folk en flott musikkopplevelse lørdagskvelden.

Billettsalget i gang

- For den som vil sikre seg billett til arrangementet kan jeg fortelle at salget starter i dag, søndag 7. april. Vi regner med godt salg ettersom vi har sikret oss band som er svært publikumsvennlige. De spiller musikk som alle generasjoner kan like. Og helt til slutt vil jeg nevne at det selvsagt også i år blir godvær og en fantastisk kveld på kaia på Kjerknesvågen, smiler Bjarne Martin Lyngstad.