Inderøyning inn i Rørlegger’n

Inderøyningen Håvard Haugberg er ansatt som rørlegger hos Rørlegger’n Inderøy.

NYANSATT: Utøyningen Håvard Haugberg (t.h.) er ansatt ved Inderøy-avdelingen hos Verdals-bedriften Rørlegger’n. Her er den nyansatte sammen med daglig leder Erlend Kålen. 

Nå satser vi med ny giv her i Inderøy.

Nyheter

Rørlegger’n Verdal har i en to-tre år hatt egen Inderøy-avdeling som har hatt lokaler i NTE-bygget på Straumen, bak Extra Inderøy.


Ny giv

– Nå satser vi med ny giv her i Inderøy. Det kan vi gjøre ettersom vi omsider klarte å kapre en inderøyning til å betjene området vårt her i kommunen, forteller daglig leder Erlend Kålen.

Han innrømmer at han synes det er topp å ha ansatt en med bosted i Inderøy og som kjenner til lokalsamfunnet. Håvard Haugberg vil ta alt av servicearbeid i Inderøy og ved større oppdrag er det hjelp å få fra flere rørleggere fra hovedkontoret i Verdal.

– Har du oppussing av bad i tankene, kan vi hos Rørlegger’n hjelpe til med alt fra tegning av badet til ferdigstillelse, annonserer daglig leder.

Satser stort

Rørlegger’n Inderøy leier lokaler av Per Skjerve som driver Kjøleteknikk og her har bedriften lyse, gode lokaler hvor de ansatte tar imot kunder for en prat rundt oppussing, tegning av bad etc. Siden det nå satses stort i Inderøy, vil nok daglig leder Erlend Kålen, og Jorid Kjølseth Selseth, som både tegner og gir gode råd om innredning, befinne seg her av og til. Men innimellom vil nok lokalene være tomme, og da er det bare å ringe på Håvard for å inngå en avtale. Skilt med navn og telefonnummer skal være godt synlig i inngangspartiet.

Det er utøyning Håvard Haugberg som fra mandag av er ansatt som rørlegger hos Rørlegger’n Inderøy. Han tok over farsgården på Utøy og etablerte seg her for et års tid siden sammen med kona. Håvard er 31 år og i tillegg til jobben som rørlegger driver familien med ammekyr på gården.

Rask ekspedering

Selv om de ikke har varelager i Inderøy, vil det ikke bli mangel på noen verdens ting. Produkter som bestilles før kl. 16.00, vil befinne seg på Straumen allerede kl. 07.00 neste morgen. Så her er det rask ekspedering og absolutt alt kan skaffes til veie!

På hovedkontoret i Verdal har de til enhver tid minimum to lærlinger. Bedriften håper på ekspandering med mulighet for å ta inn en lærling også i Inderøy, som kan følge Håvard i hans daglige arbeid.