Midtsommertreff på Bøl

Når sola står på det høyeste og naturen viser seg i sin vakreste prakt inviterer Inderøy Museums- og Historielag til det tradisjonelle arrangementet «Midtsommer på Bøl».

TRADISJONEN TRO: Midtsommer på Bøl har blitt en populær gjenganger som alltid trekker mye folk. På tirsdag går årets arrangement av stabelen. (Arkivfoto)  Foto: historielaget

Nyheter

Midtsommer på Bøl som går av stabelen førstkommende tirsdag i kveldinga, har i årenes løp blitt et arrangement der Inderøy Museums- og Historielag samarbeider med flere; For det første er det et Inderøytur- arrangement, og som vanlig er det parkering i steinbruddet ved Råstad. De siste årene har Naturvernforbundet ordnet med natursti, og i år lover Anders Hals i Naturvernforbundet en ny og mer variert utgave av naturstien. Der blir naturkjennskap og miljøvern viktige elementer.