Midtsommertreff på Bøl

Når sola står på det høyeste og naturen viser seg i sin vakreste prakt inviterer Inderøy Museums- og Historielag til det tradisjonelle arrangementet «Midtsommer på Bøl».

TRADISJONEN TRO: Midtsommer på Bøl har blitt en populær gjenganger som alltid trekker mye folk. På tirsdag går årets arrangement av stabelen. (Arkivfoto) 

Nyheter

Midtsommer på Bøl som går av stabelen førstkommende tirsdag i kveldinga, har i årenes løp blitt et arrangement der Inderøy Museums- og Historielag samarbeider med flere; For det første er det et Inderøytur- arrangement, og som vanlig er det parkering i steinbruddet ved Råstad. De siste årene har Naturvernforbundet ordnet med natursti, og i år lover Anders Hals i Naturvernforbundet en ny og mer variert utgave av naturstien. Der blir naturkjennskap og miljøvern viktige elementer.