Gangstad Gårdsysteri;

Priset for Norges beste ost i VM

Onsdag kom to representanter fra MENY og lederen for HANEN til Gangstad Gårdsysteri for å overrekke prisen for Norges beste ost under VM.

ny pris: Nidelven Blå fikk høyeste poengsum av de norske ostene i supergull i VM, og for det fikk Astrid Aasen og resten av de dyktige damene på Gangstad Gårdsysteri denne uka en pris. Den ble utdelt av Bernt Bucher Johannessen fra HANEN (bak t.v.), Einar Gundersen og Lars Gerhardsen fra MENY (bak t.h.) 

Nyheter

Under VM i ost i Bergamo i Italia nylig vant Gangstad Gårdsysteri som kjent to bronse, én gull og én supergull for sine blåmuggoster – med Nidelven Blå som supervinner. Det viste seg også at nettopp Nidelven Blå var den osten som fikk høyest poengsum av alle de norske ostene i superfinalen, og derfor fikk Gangstad Gårdsysteri nå prisen for Norges beste ost i VM også.