Inderøy Slakteri ble trippel norgesmester

Inderøy Slakteri vant tre NM-titler, fem gull og to bronse da Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret Norges beste kjøttprodukter torsdag kveld.

FORNØYDE PRISVINNERE: Steinar Susegg (t.h.), Håvard Gausen og Svein Harald Kirknes i Inderøy Slakteri kunne slippe jubelen løs da Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret Norges beste Kjøttprodukter. (Foto: Inderøy Slakteri.) 

Nyheter

Den tradisjonsrike familiebedriften kunne slippe jubelen løs under årets NM i Kjøttprodukter. Inderøy Slakteri ble kåret til norgesmester for produktene Plukksylte, Røkt grov julepølse og Kjøttboller. I tillegg ble de tildelt gullmedaljer for produktene Kjøttsuppe, Røkt grov julepølse, Ribberull, Plukksylte og Kjøttboller.
– Helt uvirkelig og en stor anerkjennelse av arbeidet vårt, sier daglig leder Håvard Gausen.

550 produkter

Rundt 550 produkter fra 65 produsenter over hele landet var påmeldt i den prestisjefylte konkurransen NM i kjøttprodukter, hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.

Lagseier

Daglig leder Håvard Gausen er tydelig på at dette er en lagseier, og benyttet anledningen til å takke medarbeiderne sine.

– Inderøy Slakteri har 16 dedikerte medarbeidere som jobber hardt hver dag for å lage kvalitetsmat med de beste råvarene fra den norske bonden, forteller Gausen. – Det at vi vinner så mange priser er utrolig gøy og en stor anerkjennelse av arbeidet vårt.

Kresne ganer

Gausen avslører også at de har deltatt med noen helt nye produkter som ikke enda er å finne i butikken.

– Konkurransen er en gylden mulighet til å sette de nye produktene våre på prøve. Får vi gode tilbakemeldinger fra landets mest kompetente og kresne ganer, så bekrefter dette at produktene er klare for møte kundene våre, sier Gausen.