Gå til sidens hovedinnhold

Er dette gata med mest julestemning i Norge?

Med denne elleville julegata har nabolaget lagt inn en god søknad om å være den gata i landet som lager mest julestemning. Vet du om noen bedre?

(Nettavisen)

RANDABERG (Nettavisen): Nabolaget i Nyvollsvingen i Randaberg i Rogaland har tatt julepynten til et nytt nivå. Det begynte med litt enkel, dekorativ belysning for noen år siden.

I dag har imidlertid Robert Håland, Øystein W. Middelthon og naboene hele tolv oppblåsbare nisser i silkestoff. Folk kommer fra fjern og nær for å oppleve den elleville julegata.

– Vi er jo glad i julen. Men det er også kjekt, sosialt og vi får et kjempegodt samhold i gata, sier Middelthon, som forteller om fantastisk dugnadsånd i tiden før advent.

Se den vill e julegata øverst i saken.

Kjempenisser landet rundt

Sist helg dukket det opp en kjempenisse på taket på en bygård på Frogner i Oslo. Nettavisen fikk tilsendt bilder av taknissen, og bestemte oss for å lage en liten sak på det.

Etter at Nettavisen delte saken på Facebook, har det kommet inn en rekke nye bilder av kjempenisser rundt om i landet. Bare se her:

PS! Du kan fortsatt sende inn dine bilder i kommentarfeltet til den første saken her eller på epost: 02060@nettavisen.no!

Kommentarer til denne saken