Lokalavisa skal være limet i lokalsamfunnet, kilden til informasjon om smått og stort som skjer i bygdene, i sport og kulturliv.

Inderøyningen har samtidig et mål om å være den foretrukne nyhetskanalen for alle som bor i, som har hytte i, eller har et forhold til Inderøy på en eller annen måte.

Vi ønsker å lage god, lokal journalistikk, vi vil sette dagsorden og utøve den fjerde statsmakt på en måte som kommer innbyggerne til gode.

Vi skal stille de kritiske spørsmålene, ettergå pengestrømmene og sørge for at politikerne våre følger opp sine vedtak. Men vi har et luksusproblem.

Og vi klager ikke, det er en herlig situasjon, men vi bare erkjenner at vi rekker ikke alt.

Det har seg slik at vår lille redaksjon bestående av 2,5 skrivende årsverk, tipses om gode saker i alle kanaler. Dere er fantastisk flinke til å maile, ringe, melde, komme innom og opplyse oss om det meste som skjer i hver minste grend.

Og det er flott! Vi vil ha det sånn!

Det gleder et lokalavisredaktørhjerte at avisa betyr så mye for leserne, at det er viktig for dere å bli sett, og få fortalt det dere har på hjertet hos oss. Samtidig utfordrer det oss hver eneste dag, fordi vi må prioritere hardt, og skuffe mange.

Det er viktig for oss å finne tid til å lage grundig journalistikk, derfor er det ikke alltid vi kan prioritere å dra på utstillingsåpninger, eller skolekonserter. Det er viktig for oss med noen pauser i blant, derfor kan vi ikke stille opp på alle kveldsarrangementer og jobbe hver helg.

Mange av dere har skjønt dette, og er kjempeflinke til å sende inn korte tekster, og egne bilder fra arrangementer. Det er gull for oss. Fortsett med det.

Vi vil si tusen takk for alle tips i alle kanaler, samtidig vil vi be om forståelse for at vi av og til må skuffe noen når vi ikke rekker å være til stede.

Men det er et luksusproblem, og vi ville ikke ha vært det foruten. La tipsene strømme på.